• Vernieuwd
Koper Grote pi xiu decoratie een paar feng shui geluk decoratie ambachten

Koper Grote pi xiu decoratie een paar feng shui geluk decoratie ambachten

€ 106.67
Productcijfer
Op Voorraad

brave brass bixie
maat : lengte 17 cm X breedte 8 cm X hoge 15 cm
gewicht ongeveer 2 kg-2.5 kgverpakking : Algemene
productintroductie :
Pi xiu is de negende zoon van de draak, kan lossen de nadelige gas, hebben de power laat huis krijgen lucky, er geen ass mond, slikken alle dingen zonder diarree. dus brave is geld voor voedsel, de maag is een moss capsule, kan bewegen acht party eigendom, kan schat, niet alleen in specifieke bevoegdheden. Brave is een fierce dier, in de zuid, meest mensen liefde om call deze gunstige als " brave ".
dus brave in Feng Shui te verzachten de nadelige Qi, helpen de huis zijn macht is nutteloos in twijfel. volgens legend, brave liefde schat schat smaak, vaak bite terug krijgen de gunst van de eigenaar, het is gemaakt van materiaal dat lucky. dus de functie van CAI en brave. Brave kan brengen veel geld, omdat de wereld open bronnen. Brave rol in Feng Shui helpen huis, lossen de rol van negatieve sfeer die zou hebben brave toewijding van geplaatst in het huis, kan de functionerende van goede, geluk te versterken, ontdoen van slechte gas, heeft helpen huis werd de patroonheilige van de thuis, de familie van vrede.
CAI heeft de rol van fiscale trend, vooral voor die wonderen inkomen schommelingen, gedeeltelijke, zoals verkoop, business, financiën enzovoort. naast gedeeltelijke financiële aid, maar ook helpen om geld, het is ook een zakenman dappere troepen moet in het bedrijf of thuis. uit de textuur, koper en dappere : Oude gunstige, een hoorn, twee hoek vormige, korte vleugels, volume staart, manen en baard is de sterkste herinnering Choi Feng Shui gereedschap maar we in de display, aandacht moet worden betaald om. de dappere hoofd de deur of raam, sinds voedsel vierkante eigendom.
[de] brave rol in Feng Shui
1, talisman, zou hebben de toewijding van de dappere troepen geplaatst in het huis, kan de functionerende van goede, geluk te versterken, rijden kwaad, herenhuis effect, geworden de patroonheilige van thuis en familie vrede.
2, CAI heeft de rol van fiscale trend, dit is veel mensen weten, in sommige Dufang, zijn zeer gemakkelijk te zien de brave. naast gedeeltelijke financiële aid, maar ook helpen om geld, het is ook een zakenman dappere troepen moet in winkels of thuis.
3, lossen de rol van Wuhuang van exorcisme, Wuhuang in Feng Shui is verschrikkelijk Sahin, waar het ging, zal maken huis in bevolking gezondheid, vervoer lag enzovoort, we waar de Wuhuang geplaatst dappere de fierce oplossing, als het in de front positie is best geplaatst om een.
4, ander brave magische is geplaatst in de bureau brave ornament, kan voor u te ontdoen van de slechte man, om onnodige intimidatie.
Brave of vele functies, maar dit soort dier best gebruikt om Sha Zhen Zhai en CAI, vooral in rijkdom, brave is hebben een belangrijke rol.
[gunstige plaats]
ze moet in de financiële positie, hoofd de deur of raam, maken geld zal makkelijk. 

Gegevensblad

Materiaal:
Metaal
Stijl:
Feng Shui
Thema:
Boeddhisme
Style:
animal material 45mm
function:
lucky

Best Gekwalificeerde Categorie