• Vernieuwd
Verzending 2'x3 160 lijn perzisch tapijt nieuw-zeeland wol en handgemaakte, Ruimte geverfd yarns

Verzending 2&39;x3 160 lijn perzisch tapijt nieuw-zeeland wol en handgemaakte, Ruimte geverfd yarns

€ 240.15
Productcijfer
Op Voorraad

Gratis verzending 160 lijn 2'x3' perzisch tapijt wol en zijde, handgemaakte handgeknoopt perzisch tapijt, perzisch tapijt. Kameel innerlijke veld, zwart buiten veld.artikelomschrijving
Prachtige perzische tapijt met de hand- geknoopt in china.Gemaakt van wol en zijde. Mooie kleuren. Ongelooflijk fijne details en met de hand- gemaakt kwaliteit voor het geld. Nieuw gemaakte. We prijs van onze tapijten volgens de knoopdichtheid. Je krijgt wat je betaalt voor. Knoop dichtheid is een maat voor de traditionele kwaliteit van handgemaakte tapijten. Het verwijst, heel eenvoudig, het aantal knopen per vierkante inch. Voor twee tapijten van dezelfde leeftijd, oorsprong, staat en het ontwerp, de een met de hogere aantal knopen zal meer waardevol. Knoopdichtheid is normaal gemeten in knopen per vierkante inch( kpsi), dat is gewoon de aantal verticale knopen aan de overkant van een centimeter van tapijt vermenigvuldigd door het aantal horizontale knopen in hetzelfde gebied. Hand- koppelverkoop knopen van is een zeer arbeid- intensieve taak. Een gemiddelde wever kan binden bijna 10,000 knopen per dag. Moeilijker patronen met een hoger- gemiddelde dichtheid knoop kan alleen worden geweven door een bekwame wever, dus het verhogen van de productie kosten nog meer.
item specificatie
* type : perzisch tapijt
* grootte : 2' x 3'( 60x90cm)
* stapel : wol
* foundation : wol
* franje : wol
* herkomst : hand- geknoopt in china
* hoge resolutie foto's zal worden verstrekt op aanvraag
locatie van het object
china
gratis verzending naar overal in de wereld
  post foto             Wilt u een op maat gemaakt tapijt?
* op maat gemaakte ontwerpen zijn beschikbaar
* aangepaste formaten zijn beschikbaar
* aangepaste kleuren zijn beschikbaar
* maak uw droom tapijt door het sturen van een foto
We zijn toegewijd aan kwaliteit van producten en uw tevredenheid is 100 % gegarandeerd!    Verzending : Wanneer u een bestelling plaatst, kunt u kiezen voor een het verschepen methode en betalen voor de bestelling inclusief de verzendkosten in rekening gebracht. Dan sturen wij de artikelen binnen 5 dagen nadat uw betaling is voltooid.Wij niet garanderen levertijd op alle internationale zendingen als gevolg van verschillen in de douane clearing tijden in individuele landen, die kan invloed hebben op hoe snel je product is geïnspecteerd. Houd er rekening mee dat de kopers zijn verantwoordelijk voor alle douane kosten extra, makelaar, rechten en heffingen voor de invoer in uw land, deze extra kosten kunnen worden verzameld op het moment van levering. Wij niet vergoeden verzendkosten geweigerd voor zendingen.De verzendkosten bevat geen invoerrechten, en kopers zijn verantwoordelijk voor douanerechten.Terug : We doen ons best om onze klanten te bedienen die het beste wat we kunnen.Wij betalen u als u terug te keren de items binnen 15 dagen na de ontvangst van de artikelen voor kwaliteit reden. Echter, de koper moet ervoor zorgen dat de geretourneerde artikelen in originele staat er zijn. Als de items zijn beschadigd of verloren wanneer ze worden terugbetaald, de koper is verantwoordelijk voor een dergelijke schade of verlies, en we zullen niet de koper geven een volledige terugbetaling. De koper moet proberen om een schadeclaim indienen bij de logistieke bedrijf om te herstellen van de kosten van schade of verlies.kleur mismatch Verschillen in kleur kan worden veroorzaakt door een aantal andere redenen, zoals kleur reflectie in de monitor, verlichting, en de achtergrond, enz. Echter, als u van mening bent dat is het punt ontvangen in de verkeerde kleur, neem dan contact met ons op om te zien of er een teruggave of terugbetaling is mogelijk.

Gegevensblad

grootte:
2X3ft
Gebruik:
Slaapkamer,Decoratief,Hotel,Home
Modes of Sale:
Wholesale, Retail
Patronen:
Floral
Design:
Persisch
Materiaal:
100% Wool
Place:
Huiskamer
Decoration Style:
European
Merknaam:
L&H RUG HOME
Stijl:
European and American Style
Vorm:
Rectangle
Techniek:
Handgebreid
Modelnummer:
LH-187 BL008
Wasstijl:
Dry Wash
Size:
2'x3'
is_customized:
Yes
Craft:
Handmade Persian carpet
Cleaning Type:
other
Pattern:
Persian

Best Gekwalificeerde Categorie